loading

Nieuw tickettingsysteem

Voor het nieuwe cultuurseizoen 17-18 gaan we van start met een gloednieuw tickettingsysteem: Ticketmatic. Dit brengt heel wat mogelijkheden met zich mee.
Wat verandert dit seizoen voor concreet voor jou?

1. Je kan zelf jouw tickets thuis printen!
Ticketmatic zorgt ervoor dat je niet enkel online kan bestellen, maar ook direct kan afrekenen. Je krijgt dan je ticket direct in je eigen mailbox. Je print dit ticket af of zet een download op je smartphone. Je kan ook nog steeds blijven kiezen om de tickets via post te ontvangen of om je tickets aan onze balie op te halen! Administratiekost per online reservatie: 1,30 euro. Verzendkost levering via de post: 1 euro

2. Niet langer stempels verzamelen op je lidkaart... Ticketmatic geeft automatisch jouw voordeel.
Je kent het wel... aanschuiven aan onze ticketbalie om stempels te verzamelen op je lidkaart...
Ticketmatic maakt hier komaf mee. Bij aankoop van een lidkaart krijg je een code. Deze code moet je opgeven wanneer je tickets bij ons bestelt. Wanneer je met deze code jouw vijfde voorstelling bestelt binnen dit cultuurseizoen ontvang je van ons een promotiecode via mail. Deze code kan je inzetten bij een volgende aankoop. Let wel: restwaarde van deze promocode wordt niet behouden. Je gebruikt de code dus best voor betaling van een voorstelling > 12,50 euro indien je geen verlies wenst te doen!

3. Lidkaart blijft geldig in CC Ghybe & CC Het Perron...maar sparen voor promotieprijs vijfde voorstelling niet langer combineerbaar!
Indien je in één van beide cultuurhuizen een lidkaart koopt kan je naar hartenlust tickets bestellen aan ledenprijs uit het aanbod van de twee centra. Tot voor kort kon je met diezelfde lidkaart ook sparen voor een promotieprijs vijfde voorstelling. Dit is niet langer het geval. Wanneer je vijf voorstellingen bijwoont in CC Ghybe ontvang je daar een promotiecode inzetbaar in huidig en volgend seizoen. Wanneer je vijf voorstellingen bijwoont in CC Het Perron ontvang je ook bij ons een promotiecode. De codes kan je enkel inzetten in het cultuurhuis waar je ze ontving.

4. Theaterkaart maakt plaats voor Theaterreeks èn geldt niet langer als lidkaart
Het principe blijft wèl hetzelfde: het blijft een bundel theatervoorstellingen (7 stuks) voor een erg scherpe prijs (70 euro)! Voor elke theaterliefhebber is dit dè ultieme manier om supervoordelig een jaar lang van theater te genieten. Een theaterreeks geldt niet langer als lidkaart. Bestellen kan via het menu in de linkerkolom.

5. Nieuw: Jazzreeks
Drie avonden met nieuwe en gevestigde Belgische jazzgroepen en - muzikanten.
30 euro voor 3 concerten. Vergelijkbaar met de theaterreeks. Bestellen kan via het menu in linkerkolom.

6. Waarde nieuwe cadeaubonnen vrij te kiezen & online inzetbaar
Tot voor kort kon je bij ons cadeaubonnen aankopen ter waarde van 5 euro & 12,5 euro. We betaalden geen cash geld terug bij het inzetten van de bonnen: je gebruikte dus best de cadeaubon eenmalig volledig op. Dit is niet langer het geval. Vanaf nu kan je zelf bepalen hoeveel jouw cadeaubonnen waard zijn die je wenst te schenken aan iemand. Bij verzilvering blijft de restwaarde ook geldig. De ontvanger geeft online of aan de balie gewoon de code op die op de bon staat & houdt de code goed bij om het restbedrag de volgende keer te kunnen inzetten! Cadeaubonnen aangekocht in CC Het Perron zijn niet inzetbaar bij Cultuur Poperinge en vice versa.

7. Oude cadeaubonnen verzilveren
De oude cadeaubonnen zijn uiteraard niet voorzien van een code die online inzetbaar is. Je hebt twee mogelijkheden:
- je komt langs om uw tickets te betalen en de oude cadeaubonnen te verzilveren
- je betaalt online uw volledige bestelling èn geef je bonnen af bij het volgende bezoek aan het perron: we betalen de waarde van deze bonnen met plezier terug!

8. De UiTPAS: een extra voordeelkaart
Voor slechts 5 euro ben je lid van de UiTPAS community Westhoek. Kom naar een voorstelling en spaar UiTPAS - punten. Ruil deze in en ontvang leuke voordelen! UiTPAS'sers met een beperkt inkomen (voorlaatste sticker mutualiteit eindigt op 1) krijgen gratis een UiTPAS en genieten 80% korting op de ticketprijzen. Tickets aan dit voordeeltarief kunnen enkel aangekocht worden aan de balie van CC Het Perron (niet online & niet telefonisch).
Meer info vind je hier.

9. Tickets omruilen
We betalen geen tickets terug (ook niet bij uitverkochte voorstellingen). Je kan wel je tickets omruilen voor een voorstelling naar keuze binnen het huidig cultuurseizoen indien je er echt niet bij kan zijn!